#mojito

Rom, menta, llima, sucre moreno, gasosa, gel picat,…i una palleta. De fa temps que aquesta beguda s’ha tornat força recurrent quan quedo amb amics per començar la nit. La vaig tastar per primera vegada en una festa Cubana fa molts anys al Soroll de Gràcia, una noia molt simpàtica reivindicava que no es podien fer de qualsevol manera…i ara que s’han posat tan de moda (fins a la ràbia infinita) li dono tota la raó.

Fa uns dies em van preguntar al twitter on fer un bon mojito…no en sóc una experta, segurament coneixeu d’altres locals estupends, però m’he atrevit a recomanar-vos aquests:

Lupara (prop del mercat de Santa Caterina): Un lloc de molt bon rotllo i els mojitos són genials, recordo compartir-ne un amb un Bart Simpson de peluix en un sofà.

El Gimlet (a l’Eixample): És un clàssic, carillo, però val la pena, un lloc amb classe, tenen carta de mojitos.

La havana vieja (al Born): La mestressa és molt amable i recordo un cambrer molt guapo (nota: per picar demanar mandonguilles de plàtan). Hi anava sovint, però ara freqüento més el Muy Buenas del Carrer del Carme.

Raïm (Gràcia): A Gràcia m’encantaven els del Sabor Cubano, però ara ja fa anys que no hi trec el cap… a la bodega el Raïm els fan molt bons, però sempre està a petar.

Advertisements

Quant a dolorsboatella

creativa i contralto, canto idees.
Aquesta entrada ha esta publicada en Impostar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a #mojito

  1. Oriol ha dit:

    Poses una manat gran de menta en infusió en un litre d’aigua bullint, pares el foc, deu minuts de repos, i disols un kilo de sucre remenant, fas el suc d’un kilo de llimones i mig kilo de llimes, jo mescles tot, afegeixes aigua fins que no sigui massa fort i treus acidesa posant sucre al gust. O poses al congelador durant 24 hores en una garrafa gran de 5 o 8 litres. La treus cada 3 hores i la sacsejes amb força perque es granitzi. La serveixes al got i hi afegeixes fulla de menta per decorar. Jo, de vegades, hi poso una “xuxe” de platan o així. Li poses rom a gust de cadascu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s